Gietvloer specialist kleijn coatings

In het bruisende hart van Breda vind je een familiebedrijf dat de kunst van vloercoating tot in de perfectie beheerst – Kleijn Coatings. Wat begon als een veelzijdig bedrijf dat zich bezighield met alles, van dakbedekking tot vloercoating, heeft zich in de loop der jaren geëvolueerd tot dé specialist in gietvloeren. Met een focus die stevig ligt op kwaliteit en een persoonlijke benadering, heeft Kleijn Coatings zijn stempel gedrukt op talloze residentiële en commerciële ruimtes, van huizen tot kantoorpanden en fabrieken.

Het geheim achter het succes van Kleijn Coatings ligt niet alleen in hun vakmanschap, maar ook in hun toewijding aan klanttevredenheid. Bij dit familiebedrijf draait alles om het leveren van een product van topkwaliteit en het bieden van een service die de verwachtingen overtreft.

Wat onderscheidt een gietvloer van Kleijn Coatings van de rest? Het antwoord ligt in hun ongeëvenaarde expertise. Het leggen van gietvloeren is een kunst op zich, en het vereist een diepgaande kennis van materialen, technieken en design. Kleijn Coatings beschikt over een team van ervaren vakmensen die deze expertise in de praktijk brengen, met als resultaat vloeren die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook duurzaam en functioneel zijn.

Heb jij de vloeren al gezien?

Of je nu door een winkel loopt, een garage binnenstapt, een fabriek bezoekt of een kantoorgebouw betreedt, de kans is groot dat je al eens over een gietvloer van Kleijn Coatings hebt gelopen. En het is niet moeilijk om te begrijpen waarom. De vloeren van Kleijn Coatings zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook bestand tegen intensief gebruik en eenvoudig te onderhouden. Dit maakt ze de ideale keuze voor een breed scala aan toepassingen, van drukke winkelvloeren tot industriële ruimtes.

Maar wat deze gietvloeren echt onderscheidt, is de persoonlijke touch die Kleijn Coatings aan elk project toevoegt. Vanaf het allereerste contact tot aan de oplevering van de vloer, staat het team van Kleijn Coatings klaar om te luisteren naar de wensen van de klant en advies te geven op maat. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste kleur en afwerking of om het plannen van de installatie op een geschikt tijdstip, bij Kleijn Coatings staat de klant altijd centraal.

Kortom, voor wie op zoek is naar een gietvloer van topkwaliteit, gecombineerd met een persoonlijke service die zijn gelijke niet kent, is Kleijn Coatings de ideale keuze. Met hun jarenlange ervaring en toewijding aan vakmanschap, hebben ze zichzelf bewezen als ware meesters van de gietvloer.

Scroll naar boven